Välkomna till Herr-Seniorernas sida

Träning 22/11 0ch 29/11
2017-11-20 00:24
onsdag den 22/11 kl 19.00-20.30 är det träning på konstgräs på Österås.
Träningen är även öppen för alla som vill komma och provträna för de nya tränarna Anders Karlsson och Jörgen Olofsson.
Snöra på skorna och på med långkalsongerna för lite härlig fotbollsträning så här i november!
Den 29/11 samma tid och plats är det också träning.

Välkomna!
Frågor ring Anders Karlsson, 0766-446164
Jörgen Olofsson, 0705-760851
Serieförslaget till 2017
2016-10-27 11:57
Serieförslag
Här ovan ser ni det första förslaget på serieindelningen för säsongen 2017.
Som det ser ut nu och om det inte kommer in några större protester så kommer vi att spela i Kristianstads 5:an.
//Mange
Truppen
2016-05-12 13:16
Nu har alla anlänt till truppen efter resor och jobb.
Tony Beldor väljer att lämna truppen för att återvända till HIF J-lag. Vi önskar honom all lycka till.
Istället lyfter vi in Ilir Salja från IFK Hässleholm. Filip Andersson och Robin (Bobby) Persson är tillbaka i truppen efter resor och jobb.
Vi önskar alla lycka till
Årets Nyförvärv!!!
2016-03-07 22:39

Årets tränarstab tillsammans med Jocke är följande:

Jörgen Nilsson

Välkänd i Vinslövs IF, har tidigare varit huvudtränare för seniorerna ett antal år.

Idag är han hjälptränare tillsammans med John Lindgren som har varit i klubben några år.

Benny Johansson Målvaktstränare

Kommer att träna våra målvakter en gång i veckan (även ungdomsmålvakterna)

Benny tränar även idag Mjällbys målvakter.

Nya spelare:

Christian Jochmus-Stöcke

Spelade senast i Hästveda IF, har tidigare spelat i IFK Osby.

Linus Lindfors

En talangfull målvakt från IFK Osby

Amen Chehade och Tony Boldur

Kommer från Hässleholms IF-s J-lag.

Två talanger som är riktigt duktiga, blir spännande att följa i år

Christoffer Ekelund

Den fd Vinslövs spelaren som kommer ta på sig VIF tröjan igen.

Spelade senast för Hässleholms IF.

Laget är igång med träningsmatcher varje helg nu framöver och kommer ha seriepremiären hemma den 9/4 mot Tågarps AIK kl 14:00 på Sparbanks arena.

Veckans Match
2015-05-09 20:02

Tabelltvåan Vinslöv hade en riktig mardrömsstatistik mot tabelltrean Önnestad inför toppmötet på Önnevallen.

– Vad jag vet så har vi inte vunnit här på evigheter. På sin höjd har det blivit någon poäng bara, säger Andreas Rosén, som blev den som jagade bort spöket en gång för alla.

I 89:e minuten sköt han in en frispark direkt i mål som betydde 2-1 till Vinslöv och en viktig trepoängare var i hamn.

– Frisparken är jag nöjd med men inte insatsen. Vi kan spela bättre än så här och borde avgjort matchen tidigare, säger han.

Vinslöv anses av många vara kanske seriens spelskickligaste lag med en tydlig spelfilosofi och med spelare hämtade från både Hässleholms IF och IFK Hässleholm. Men på Önnevallens inte helt optimala gräsmatta hade Vinslöv svårt att få igång sitt vägvinnande spel.

– Planens beskaffenhet är ju som den är och vi fick slita. Men vi har en tro på det vi gör och vill spela en bra fotboll. Jag tycker att vi spelade bra i 70 minuter och förtjänade den här segern, säger Vinslövstränaren Magnus Nilsson, som är inne på sin fjärde säsong i Vinslöv och har satt sin prägel.

– Jag är inte mycket för sparka-spring-fotboll. Vi vill verkligen kunna spela fotboll och vi har materialet för det. Mycket tack vare utbytet med klubbarna i Hässleholm vilket också gett en konkurrenssituation i laget.

Vinslöv är nu uppe i fyra segrar efter fem matcher och hakar på Hjärsås i toppen av tabellen. Enda förlusten kom just mot Hjärsås på hemmaplan.

– Vi gjorde ingen bra match den gången. Men vi har sagt att vi ska slåss om en kvalplats och den målsättningen behåller vi, säger Magnus Nilsson.

För Önnestad innebar resultatet säsongens första förlust. Men det får betraktas som en hedersam sådan då hemmalaget fick Niklas Olsson utvisad efter 35 minuter. Efter detta missöde lyfte sig laget ett par snäpp och lyckades åstadkomma en kvittering en bit in i andra.

– Med tanke på det känns det ju extra surt. Deras frispark på slutet känns också tveksam eftersom vi borde haft en frispark i momentet före. Vi var värda en poäng. Vi saknade några viktiga spelare men spelarna ute planen visar verkligen hjärta och vilja och då kommer också poängen till slut, fastslår Önnestadstränaren Glenn Lindholm.

Tor 24/5 19:00
Lör 19/5 14:00