Välkommen till Vinslövs IFs F02/03!!

Eskilscupen 2018 ???
2018-01-14 12:50
Vi tänkte kolla om det finns något intresse för att vara med och spela Eskilscupen 2018? Cupen spelas i Helsingborg under helgen i v.31 (3-5/8) och det är 11-manna i F15 klassen vi utgår ifrån (dispenser är tillåtna). Normalt spelar man 2 matcher på fredagen, 2 matcher på lördagen samt 1-3 matcher på söndagen beroende av resultat. Matcherna spelas i 2*20 minuter.

Eskilscupen är en av de större ungdomscuperna i Sverige och är normalt sett en övernattningscup. Dock har vi med hanterbart avstånd för dagsturer möjlighet att delta utan att behöva övernatta vilket innebär att vi enbart betalar lagavgift (1795:-) och därmed kan passa in även denna cup i årets budget vid sidan av Gothia.

Det kommer inom kort en kallelse för intresseanmälan och har ni frågor eller funderingar runt detta så hör av er. Inget är ännu bestämt och även vi ledare måste kolla upp våra möjligheter men om intresset finns och vi kan få ihop det så vore det kul.

Anders O

Träning 14/1
2018-01-14 09:45
Även idag kör vi träning 15:00-16:30 om inga andra dyker upp för att träna efter oss. Har inte lyckats få några svar från föreningen men jag tolkar det som att tiden är ledig baserat på den info som aktuellt lag har på sin sida.

Anders O
Cuper
2017-12-28 16:53
Några av er har kanske väntat på info om Hesslecupen och den har varit på gång ett tag, men i nuläget är det bara ett lag anmält i F15 klassen (FC Hessleholm) och det mesta talar för att det inte blir någon cup i denna åldersklass. Det finns tyvärr inte heller någon F16 klass så i år blir det förmodligen inget spel i Hesslecupen för vår del. Återkommer snarast om det blir förändring.

Karlshamns Tjejcup för F15 spelas den 24/3 2018. Detta är sista året vi har möjlighet att vara med innan vi är för gamla :-( Vi har fina traditioner och har deltagit varje år som det varit möjligt (2012-2017) och det hade varit kul att avsluta med ännu en dag i Karlshamn. Cupen spelas som 9-manna så det är viss begränsning på hur många vi kan vara. Det kommer en intresseanmälan inom kort så får vi se hur det ser ut och hur/om vi kan anmäla ett lag.

2017 ställde vi dessutom upp i Staffanstorps tjejcup under våren. Det finns nya möjligheter 2018 och där är det 7-manna spel söndagen den 13/5 som gäller. Sista anmälan till denna cup är den 12/4 så ingen brådska ännu, men det  kommer en intresseanmälan inom kort där vi kollar av vilka som vill och kan så får vi se hur vi kan gå vidare.

Det var allt för nu!
Kristianstad Arena Cup 20/1
2017-12-28 16:25
Lottningen Till KAC är klar och ser ut som följer:

Vinslöv Grön  Grupp 2:
15:15 Vinslövs IF Grön - Fortuna FF Röd A
16:30 Vinslövs IF Grön - Rödeby AIF 1 E1
18:00 Sövestads IF - Vinslövs IF Grön E1

Vinslövs IF Vit Grupp 5:
15:45 Vinslövs IF Vit - Eskilsminne IF Blå E2
17:15 Wä IF  - Vinslövs IF Vit A
18:30 Lindsdals IF  - Vinslövs IF Vit E2

Vi har delat upp följande lag och lottat grupp.

Vinslövs IF Grön
Alma, Emma G, Fanny F, Fanny L, Klara, Martina, Tilde

Vinslövs IF Vit
Eilah, Elvira, Emilia, Frida, Lina, Stina

Som ni ser är det gott om platser över och är det någon som inte anmält sig men vill vara med så är det MYCKET välkommet, hör av er till någon av oss!!

Vad det gäller målvakter så tar vi den diskussionen på de kommande träningarna.

Vi samlas ombytta och klara i entren till Kristianstad Arena klockan 14:30.

2017-12-19 20:33
Som avslut på säsongen 2017 vill vi passa på att tacka för ett fantastiskt år med en sammanfattning.

Totalt har vi under året haft 77 träningspass (45 gräs, 21 inomhus, 8 konstgräs samt 3 grus). I snitt har vi haft 14 spelare närvarande på varje träningspass och det tycker vi är lysande. Tittar vi på fokusperioden för mars-oktober stiger närvaron till 15 spelare i snitt och om vi tittar på perioden för seriespel adderar
vi ytterligare en till snittet som då varit 16. Ser man till totala antalet aktiviteter (träning, match, cup och övrigt) tillsammans med gruppen så har vi haft 115 dagar då vi träffats vilket är nästan 1/3 del av årets alla dagar :-)

Vårens deltagande i Skåneserien kan, trots tuffa resultat, ses som en av årets höjdpunkter då vi fick mäta våra krafter med de bästa lagen i Skåne. Vi visar att vi har både spets och bredd i truppen där framförallt viljan att kämpa för laget även i motgång var fantastisk. Det blev 1 seger, 2 oavgjorda och 6 förluster (varav 5 med uddamålet).

Hösten tillbringade vi sedan i F14 Nordvästra serien och det blev resultatmässigt mer lyckosamt men däremot blev kvalitén på matcherna mer varierande. Vi segrade i 5 av matcherna och spelade oavgjort i 3 och detta räckte till en andra plats i sluttabellen.

Vi har deltagit i ett antal cuper med följande resultat:
Kristianstad Arena Cup (2 lag), 1 lag till kvartsfinal och 1 oplacerat.
Hesslecupen (2 lag), 1 lag på fjärde plats och 1 oplacerat.
Karlshamns Tjejcup, Etta
Tjejcupen i Staffanstorp, Trea
Gothia Cup, oplacerade
McDonalds Växjö Sparken, Trea

Inför 2018 så är vår plan att fortsätta som tränare ytterligare en säsong och vår ambition är att spela i Skåneserien för F15, delta i ett antal cuper samt att fortsätta utveckla gruppen och individerna på bästa möjliga sätt. Vi har ju dessutom bestämt oss för ytterligare ett år på Gothia Cup vilket vi verkligen ser
fram emot.

Nu hoppas vi alla får ett par avkopplande veckor runt jul och nyår så ses vi igen i början av januari.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR