VINSLÖVS FRITIDS CENTER CUP 13-14 AUGUSTI

Gästbok
B.Nilsson
2020-07-14 12:45
Div 6 i djupet av seriesystemet behöver väl inte betyda att hemsidan behöver ha låg nivå när det gäller uppdateringar och vad som händer? Ett visst intresse finns ändå bland folk i Vinslöv trots divisionen. Inga resultat redovisas från träningsmatcher för varken herr eller damlaget. Jag är väl medveten om att det är ideellt arbete i klubben men det går väl ändå att redovisa resultat inom en eller två dagar? Det kan mycket väl vara att höja intresset hos åtminstone några om man får veta något om lagen. Om damlaget har jag märkt att det finns ett bra intresse för i Vinslöv, det gäller därför att visa att VIF uppskattar det och påpassligt vara vaken för det. Hemsidan är ju en gratis reklamplats. Visst är det ideellt arbete med viktiga insatser som görs men något bör det ju ändå hinnas med att nämnas.
Björn
2016-08-20 20:46
Bra kämpat idag, trist att domaren avgör matchev. Mycket god korv.
Jörgen "Jägarn" Nilsson
2014-04-24 10:03
Hejsan era stofiler! Blir det tre poäng imorgon så utlovar jag vildsvinskorv till hela laget, hoppas detta fungerar som en bra morot för er! Kämpa på och happy hunting som jag alltid brukar säga.. Hehehe
2014-04-14 15:14
Tack så mycket för det positiva omdömet. Skall försöka se till så uppdateringen är bra. /Magnus Tränare
Imponerad!!!
2014-04-11 10:06
Seriens i särklass bästa hemsida! Hoppas få följa laget härifrån lika bra under hela säsongen!

Leverantör profilkläder