Skriv i gästboken
Gästbok
B.Nilsson
2020-07-03 17:04
Ingen publik inne på arenorna. Men är det bättre att trängas utanför längs med staketet? När invigningen av butiker görs tillåts obegränsat antal kunder upp till säkerhetsnivån för övrig säkerhet. I varuhus tillåts det vara samma antal kunder som vanligt. Varför ska idrotten särskiljas när det gäller publikantal/kunder? Det är så klart att man ska vara försiktig men det skickas dubbla budskap när olika verksamheter får ha olika regler med antal besökare.
2018-08-19 21:17
Tycker oxå de är väldigt mycket. Men våra andra tjejer och killar borde få samma uppmärlsamhet på första sidan här. Är väl inte bara Herr o Damlag som existerar?
Supporters
2018-07-22 22:47
Vi tycker att föreningen kan uppmärksamma F02/03 lite extra efter den härliga insats som de gjorde i Gothia när de tog en välförtjänt silverplats. Dessutom var det bra reklam för föreningen med denna medalj samt intervjun i tv😊
2015-10-04 21:08