Välkommen till F-08 hemsida

Förtydligan Tjejträningen MFF Akademin
2021-01-08 07:57

Använd skolvalblanketten även när ni anmäler er till tjejträningen och skicka till Dan.

/Hasse

Anmälan provträning MFF Akademin
2021-01-07 16:35

Ni som funderar på att ansöka till MFF akademin till högstadiet på Västerskolan i Hässleholm så kommer det lite info och datum nedan.

Tjejträning 19/1 14:00-15:30 anmälan till Dan Olofsson senast den 15/1 på Österås konstgräs.

Ange Namn, nuvarande skola, klubb, tränare.

Dan Olofsson

Dan.olofsson@hassleholm.se 0733-70 33 44

Informationsmöte 9 februari kl 18:00 för intresserade.

Sker digitalt, har ställt frågan till hur anmälan till detta går till återkommer när jag fått besked.

Provträning alla 16 februari 13:00-15:00 och 9 mars 13:00-15:00 på Österås konstgräs, intresseanmälan senast den 12 februari via samma blankett som skolvalet.

Skolval sista anmälningsdag 15 mars, Skolvalsblankett.

April besked om man blivit antagen

Maj Informationsmöte för antagna.

Laddar upp blankett i dokument.

Länken nedan hittar ni all information också.

Har ni några funderingar så går det bra att höra av sig till mig, Ragge gick detta så har hyfsat koll på upplägg mm.

/Hasse

Info gällande Vintercupen
2020-11-17 21:48

Informationen nedan kom från Fortuna gällande de nya restriktionerna.

Vi fortsätter med träning på torsdagar framöver.

Angående spel i Fortuna FF GRLPWR VinterCup så är det så klart svårplanerat och med nya riktlinjer och restriktioner blir det inte enklare.

När vi vet mer om vilka riktlinjer som gäller så återkommer vi med den informationen men för nu rekommenderar vi att avstå från spel. I de fall restriktionerna gäller året ut så kommer vi att se över spelschema och grupper för att komprimera spelet under januari till mars. Vi återkommer i så fall med den informationen under december.

Vi hoppas på er förståelse och hoppas på spel under vinterhalvåret,
//Fortuna FF GRLPWR VinterCup

Lottningen klar Vintercupen
2020-11-06 17:43
Då är lottningen klar i årets Vintercup, vi hamnade i grupp 3.
Men vi avvaktar o bokar in matcherna till efter den 17:e och ser hur det ser ut med Covid.
De datum som står på deras hemsida gäller ej, de har bara lagt upp lottningen sen bokar vi själva.
Tanken med de 2 första omgångarna är att de ska spelas i november och december.
Kan bli att vi får lira 2 matcher i både januari o Februari men som sagt vi avvaktar de nya restriktionerna.
Vintercupen
2020-09-21 15:36
Vi har för avsikt att anmäla oss till vintercupen i år också med samma upplägg som förra året med 1 match i nov, Dec, Jan, Feb, Mar med slutspel i slutet av mars.
Det kommer vara 9-manna, så det blir bra träning inför nästa års seriespel.
Lite info om ni är nyfikna finner ni i länken vintercupen nedan.