P11 tillsammans med P12 (2020)

Vi är ett glatt gäng på runt 10 killar. I år har laget kompletterats med ett par tjejer, vilket är kul och utvecklande. Nytt för i år är att vi kommer att spela 7-manna och på större plan än tidigare.

Träningar på tisdagar och torsdagar 17:45-19:00

Nya spelare är välkomna!

Grästräning
2021-04-02 11:47

I gårkväll körde vi årets första träning på gräs. Det var som att släppa ut ett gäng kalvar på grönbete... :) Lite okoncentrerat, men vi skyller på att påskledigheten börjat tillsammans med att det var första grästräningen.

Träningar framöver

Ett förtydligande angående träningarna. Från och med nu är det träningar både på tisdagar och torsdagar. 17:45-19:00 är tiden som gäller på båda dagarna.

Någon tyckte att det blev tight att hinna till 17:45. Kom så fort ni kan, tycker jag. Bättre att spelarna kommer 10-15 minuter sent än inte alls tycker jag.

//Albin

Träningarna
2021-04-02 11:46

Här kommer ett långt meddelande med lite nyheter angående träningarna.

Först av allt vill jag säga att jag är imponerad av barnens engagemang. Det är många på träningarna och samtliga gör sitt bästa hela tiden. Det gör det enklare och roligare för både mig som tränare och dem som spelare!

Nu på torsdag kör vi träning 18-19. Men från och med nu kommer att köra PÅ GRÄS! (Förutsatt att det inte är frost)

Från och med nästa vecka kör vi träningar både på tisdagar och torsdagar. OBSERVERA att vi även kör längre träningar och börjar en kvart tidigare... 17:45-19:00

2021-03-19 07:00

Skönt att komma igång med träningen igen. Märktes på samtliga spelare att det varit ett långt vinteruppehåll. Alla var lite ringrostiga. Misstänker att det är fler än jag som är lite öm i benen idag. 😊

Kul att vi var så många på träningen. Extra kul att det var ett par nya spelare med: Malva och Wilma. VARMT VÄLKOMNA!

Träffade vaktmästaren som trodde att vi kunde gå på gräs om 3-4 veckor (beroende på vädret). Det ser vi fram emot. Fram tills dess är det dock grusplanen som gäller.

//Albin

ÄNTLIGEN VÅR!
2021-02-19 09:42

Ja, nästan i alla fall... 😊

Nu startar vi igång fotbollsträningen! Från och med veckan efter sportlovet så kommer vi att köra grusträning på torsdagar kl 18-19.

Idag (förhoppningsvis) så delas det ut lite info i skolan. Så jag hoppas vi kan bli ännu fler spelare i år. Det behövs!

Mvh, Albin

Leverantör profilkläder