Klargörande gällande matcher
2020-04-02 19:49
Skåneboll har idag meddelat att samtliga tävlingsmatcher är inställda tills vidare.

Gällande träningsmatcher är rekommendationen att "träningsmatcher kan genomföras om dessa kan genomföras utan risk att sprida smitta".
Detta är i praktiken svårt att kontrollera och därför kommer Vinslövs IF även att ställa in träningsmatcher tills vidare.
Ytterligare argument för att skärpa restriktioner är stigande trend i smittspridningen enligt Folkhälsomyndighetens rapporter.

Träningar kan genomföras enligt tidigare restriktioner.

Grund för styrelsens beslut är att vi inte ser ökad risk för smittspridning vid träningar eftersom våra spelare till stor del träffas under skoltid och fritid. Dvs begränsat umgänge och ingen kontakt med främmande lag.

Vi hoppas såklart att vi snarast kan minska restriktionerna och åter spela matcher.

Information om Fixardagen
2020-04-01 22:09
Verksamheten (träning mm) på idrottsplatsen fortsätter med de restriktioner som meddelas från Folkhälsomyndigheten och Skåneboll.
Därför kommer vi genomföra fixardagen som planerat
SÖNDAG 5/4 9:00-13:00

Nya restriktioner pga Corona
2020-04-01 16:48
Folkhälsomyndigheten har gett fotbollsförbunden rekommendation att ställa in samtliga matcher tills vidare.
Skåneboll kommer med klarläggande under morgondagen (torsdag).

Träning fortsätter tills vidare med följande restriktioner:
  • Alla spelare, ledare och föräldrar som har eventuella influensasymptom uppmanar vi att stanna hemma.
  • Alla som varit utomlands i riskområden uppmanas stanna hemma från VIF verksamhet under 14 dagar efter hemkomst.
  • Vi uppmanar alla att vara särskilt noga med hygienen och tvätta händer och handleder med tvål minst 20-30 sekunder och om möjligt avsluta med handsprit.
  • Personliga vattenflaskor ska användas och inte delas mellan spelare.
  • Dusch och ombyte görs hemma.
  • Föräldrar till aktiva ungdomar beslutar om barnet kan medverka eller ej.
  • Förbud mot sammankomster med fler än 50 deltagare.
    (gäller EJ aktiva vid träningstillfällen, dvs flera lag kan träna samtidigt)
  • Föräldrar (publik) uppmanas hålla sig utanför idrottsplatsens inhängnad vid träning.
Mer information finns här:

Klubbvecka på Sportringen V.14
2020-03-23 14:30

Under nästa vecka 30/3-5/4 har alla medlemmar i Vinslövs IF klubbvecka på Sportringen i Hässleholm och Härlöv i Kristianstad, då har vi 20% rabatt på hela sortimentet, gäller på ordinarie priser.

10% rabatt på kampanjpriser(gula lappar)

Gäller ej reavaror(röda lappar) presentkort,cykel, beställningsvaror och Profilkläder(klubbsortimentet).

Klubbprofilen finns på plats i butiken för utprovning om man behöver en sådan.

Säg bara till i kassan att ni är från Vinslövs IF.

Fixardag på IP 5/4 09.00-13.00
2020-03-16 10:36
Nu är snart våren och fotbollssäsongen i full gång och det är dags att se till att allt är i ordning på IP inför tränings och seriestart. Detta behöver vi hjälp med och ju fler vi är desto fortare går det. Önskvärt är att det är åtminstone 2 föräldrar från varje lag som hjälper till. (De äldre ungdomarna är också välkomna, 13+)

Tränare/lagföräldrar:
Se gärna till att ni förtydligar vikten av detta till era lag och koordinera gärna så att ni vet vilka som kommer till IP den 5/4 för att bidra till detta.

Exempel på saker som behöver göras (kommer att finnas en lista på plats):
Målen nätade och på plats
Nät upphängda bakom målen
Kioskerna är städade och grillhörnan iordningställd
Allmän städning utomhus

Information med anledning av Coronaviruset
2020-03-13 18:40
Vinslövs IF hänvisar i första hand till  Folkhälsomyndighetens rekommendationer för åtgärder mot spridning av Corona viruset:

Med omedelbar verkan upphör all verksamhet som bedrivs INOMHUS.
Detta gäller både träning och eventuella matcher för alla åldrar.

Träning och matcher som genomförs UTOMHUS fortsätter med följande restriktioner:
  • Personliga vattenflaskor ska användas och inte delas mellan spelare.
  • Dusch och ombyte görs hemma.
  • Föräldrar till aktiva ungdomar beslutar om barnet kan medverka eller ej.
  • Förbud mot sammankomster med fler än 500 deltagare.
  • Matcher bör spelas utan publik.

Utöver ovanstående hänvisar vi till Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer:

F11-12, 30/03 11:40
P 04-05, 25/03 08:33