Info från Årsmötet!
2021-11-25 21:33

På Årsmötet igår så valdes följande in i styrelsen.

Ordförande: Hasse Franzén

Ledamot: Marcus Nilsson

Ledamot: Fredrik Håkansson

Ledamot: Jessica Tronäss

Suppleant: Roger Olsson

Under fliken Styrelsen i menyn så hittar hela styrlesens poster.

Vi tackar Richard Klang och Paul Ekström för deras tid och engagemang i styrelsen!

Bingolotter till Uppesittarkvällen samt Julkalender
2021-11-24 19:30

Några av våra lag har valt att sälja Julkalendrar samt Uppesittarlotter (23/12) från Bingolotto och vi har i nuläget lite kalendrar och lotter kvar i vårt lager som vi gärna säljer i föreningens regi.

Hör av er till vinslovsif@gmail.com om ni vill köpa och stötta Vinslövs IF så återkommer vi med info om leverans/utlämning och betalning. Lotter och kalendrar kostar 100:-/st.

Först till kvarn!

Serieavslutning för damerna
2021-10-09 10:58

Idag spelar vårt damlag årets sista seriematch och man gör det på hemmaplan klockan 14:00 mot Ronneby BK. Som nykomlingar i division 2 har laget gjort en mer än godkänd säsong och inför dagens match står det redan klart att man klarar sig kvar i division 2 även till nästa säsong och det är en bedrift alla inblandade ska känna sig stolta över.

Dagens match är också huvudtränare Tommy Berglunds sista match med divison 2 laget (B-laget har ytterligare en match) och vi vill rikta ett stort TACK till Tommy för de insatser han gjort under nästan 4 år med laget.
Vill också tacka Mattias Stiernfeldt och Roger Granstedt som under åren stöttat Tommy och som vi hoppas stannar i någon roll runt laget samt Jonas Olsson som var en viktig del då laget startades upp.

Sommaren 2018 startade vi åter upp ett damlaget då våra egna tjejer födda 2001 återvände till föreningen tillsammans med ett gäng tjejer från framförallt FC Hessleholm och förstärkta med ytterligare lite tjejer med anknytning till Vinslöv blev det en fin grund för att åter sätta Vinslöv på damlagskartan. Man gjorde en höstsäsong i en U-lags serie och under vintern visade man sedan framfötterna i flera inomhusturneringar där framförallt finalplatsen i Alliansen i Kristianstad sticker ut.

2019 startade vi sedan upp i seriespelet på riktigt och gjorde en övertygande säsong där vi vann samtliga matcher i division 4 på ett förkrossande sätt. Under året började vi också integrera våra tjejer födda 2002-2003 i laget och det är en resa som sedan fortsatte 2019 där vi i division 3 föll på målsnöret både i seriespelet, 1 poäng efter seriesegraren, och i kvalet, 1 mål efter vinnarna i kvalgruppen. Lite besvikelse fanns det allt i både truppen och hos föreningen då det var så nära och vi kände att det absolut skulle vara rätt att prova division 2 redan 2021. Den möjligheten kom också tidigt under året då ett lag valt att dra sig ur division 2 och då vi var det högst rankade laget i södra regionen så tog vi självklart chansen när vi fick den.

Året har som sagt varit framgångsrikt i division 2 och förutom två lite sämre insatser mot två av de riktiga topplagen har laget gjort en stabil entre som nykomlingar i divison 2. Med en snittålder på drygt 19,5 år under året så har vi förhoppningsvis också en ljus framtid. Nämnas skall förståss också at vi har ett B-lag i seriespel och för truppen och oss som föreningen är detta viktigt och ger en bredd i samtidigt som det ger alla som vill en möjlighet att spela damlagsfotboll i Vinlövs IF vilket är vår viktigaste uppgift.

Vi fortsätter resan framåt och hoppas att vi 2022 kan etablera oss som ett stabilt division 2 lag och arbete pågår med att hitta rätt tränare och ledarstab för detta. Vi hoppas också att vi framöver kan fylla på och förstärka vår trupp med både egna tjejer och kanske med någon spelare som visar intresse av att vara med på vår resa. Vi har både ett F16 och ett F13 lag som närmar sig och därefter flera åldersgrupper som vi hoppas ska fortsätta sin resa i föreningen på bästa sätt med målet om att en dag spela för föreningens damlag.

Vi ses i eftermiddag!!

/Styrelsen
Prylmarknaden och Godsmagasinet öppnar 28/8!!
2021-08-24 19:53

Nu på lördag så öppnar vi upp Prylmarknaden och Godsmagasinet igen klockan 10:00 och har håller öppet till 13:00.

Men tänk på att fortfarande hålla avstånd och vi kan bara ha ett visst antal personer inne samtidigt i våra lokaler, respekterar detta och följ instruktionerna på plats.

Varmt Välkomna!!

Inför Fritidscenter cup i helgen!
2021-08-05 15:44

Dagens (torsdagens) förberedelser blir inte av ikväll, Ronny o Pernilla ligger långt fram med de förberedelserna. (Info har gått till lagföräldrana)

För att vi ska kunna hålla gällande restriktioner gäller endast en medföljande person per spelare.
Detta gäller ej kioskpersonal mm.

Första avspark på lördag är kl 08:30.

Varmt Välkomna!!

Vinslövs Fritidcenter cup blir av!!!
2021-07-07 22:10

Kan meddela att vår egen cup den 7-8 augusti kommer bli av efter vi har varit i kontakt med skåneboll idag.

Lag föräldrana kommer få ett kioskschema gällande bemaning inom kort.

Anmälda lag i skrivande stund är 75st.

Mer info kommer inom kort!!

P 09, 10/10 17:32
P 09, 07/10 20:08