2:a och 3:e plats i Harlösacupen!
2020-01-19 00:30

Delar av damlaget spelade Harlösacupen idag med 2 lag och de hamnade på en 2:a och 3:e plats!!

Mycket bra jobbat!!!!!

2019-12-24 09:58

Spelare och Tränare nominerade i VIF Dam
2019-12-12 15:54
Kristianstadbladet har delat ut årets nomineringar i deras kategorier och ✨Zanna Carlsson✨, spelare VIF Dam har blivit nominerad till ÅRETS GENOMBROTT. Och Tommy Berglund, tränare för VIF Dam har blivit nominerad till ÅRETS TRÄNARE💥💥 Wow!!!! Så himla roligt med 2 st nomineringar, och vi skulle bli super glada om alla som vill rösta gör det!!!! Man röstar genom att skicka ett mejl till Patrik.persson@kristianstadsbladet.se, Skicka namn på den nominerade och en liten kort motivering varför
Årsmötet
2019-11-18 21:05

Medlemsavgift:

Vid årsmötet beslutades att medlemsavgiften hålls oförändrad.

Försäljningsaktivitet:

Vid årsmötet beslutades att försäljningsaktiviteten blir valbar. Man väljer EN av följande varor: Gröna kortet, Gödning, Lotter (lottyp kommer beslutas senare) eller Ravelli artiklar.

Styrelsen:

Följande personer valdes till styrelsen:

Ordförande: Richard Klang

Ledamot: Jessica Tronäss

Ledamot: Paul Ekström

Ledamot: Hans Franzén

Ledamot: Anders Olsson

Tidigare valda (sitter kvar):

Ledamot: Jim Severinsson

Ledamot: Tove Jensen

SERIESEGER FÖR DAMLAGET!
2019-10-06 20:08
Ikväll spelade damerna sista seriematchen för säsongen. Det blev vinst med 8-2 och därmed har de vunnit samtliga sina matcher. Grymt bra jobbat!
Målskillnad 109 och 12 poäng före serie 2:an är mycket övertygande.
Vi ser med stor spänning fram emot nästa år i division 3!
STORT GRATTIS!!!
Sista seriematchen Damlaget!!
2019-10-06 08:00
Varmt välkomna ner till IP i eftermiddag kl 15:00 när damlaget spelar sin sista seriematch för säsongen och de kan firar att de vunnit serien.