Dubbla hemmamatcher ikväll!
2020-08-14 14:39
Äntligen är seniorserierna igång och ikväll spelar både damer och herrar på hemmaplan. Tyvärr gäller fortsatt publikförbud.

Herrarnas match kommer webb-sändas här:

VIF har tillstånd från Skånes FF  för webb-sändning.
Info inför höstsäsongen
2020-08-06 17:07
Höstsäsongen är igång och snart har vi åter alla våra lag i träning igen. Vi håller alla tummar för att situationen i Sverige och världen skall förbättras vad det gäller Corona viruset och att förutsättningarna för våra spelare skall bli bättre för varje dag som går. Tillsvidare gäller dock samma förutsättningar för fotboll som ni kan läsa om i nyheter längre ned på denna sida och vi återkommer om något av detta förändras under hösten.

Vi vill också påminna om vikten av att betala sin medlemsavgift och att detta gäller samtliga spelare i Vinslövs IF. Det kommer inom kort att skickas ytterligare en påminnelse till er som inte betalt och nu är det hög tid att betala denna så att vi kan stänga denna aktivitet för i år och behålla er alla i spel.

Till sist vill vi också göra en uppdatering angående försäljningsaktiviteten. Det återstår en hel del redovisning och ni som sålt Gröna Kort, Gödning eller Sverigelotter ombedes att snarast redovisa detta enligt instruktion som medföljde utdelningen.

Ni som säljer Ravelli har redan fått info om att försäljningsperioden blivit förlängd och att sista dag att registrera och klarmarkera sin beställning är den 9/8. Det är viktigt att ni som valt denna aktivitet fullföljer åtagandet att sälja minst 7 paket, annars kommer ni att tilldelas Gröna Kort istället för omgående försäljning/redovisning.

Slutligen vill vi önska er alla en härlig avslutning på sommaren och att vi får en kul och och framgångsrik höstsäsong tillsammans i Vinslövs IF.

För frågor går det bra att kontakta oss via vinslovsif@gmail.com

/Styrelsen
Nya riktlinjer från SvFF - Fortsatt publikförbud
2020-06-08 21:38
Idag publicerade Svenska Fotbollsförbundet nya riktlinjer som kortfattat lyder:

Förra veckan hävde regeringen och Folkhälsomyndigheten de reserestriktioner som hittills gällt under coronaepidemin. Det betyder att fotbollssäsongen kan börja för alla lag och föreningar från och med den 14 juni. Men SvFF rekommenderar även fortsättningsvis att ingen publik ska närvara under arrangemangen/matcherna.

Positivt att tävlingsverksamheten kan återupptas på alla nivåer!

Men fortsatt publikförbud gäller enligt skyltar på idrottsplatsen.

SvFF riktlinjer i helhet finns här:

Publikförbud vid matcher och träning
2020-04-22 22:13
Äntligen är seriestart på gång för våra barn och ungdomar!
Med anledning av detta vill vi påminna och förtydliga restriktioner gällande publik vid framförallt kommande matcher, men även träning.

Vi uppmanar all publik att hålla sig utanför idrottsplatsen vid matcher och träning!

Vi har många lag som spelar och tränar på idrottsplatsen samtidigt. Om publik följer varje lag kommer vi snabbt passera 50 personer utöver spelare och ledare.
I praktiken är det omöjligt att kontrollera antalet och därav denna uppmaning.

Ingen kommer agera "polis" på idrottsplatsen utan vi utgår från att ALLA respekterar detta och strävar efter att Corona situationen passerar så lindrigt som möjligt.
VIF ståndpunkt avseende seriestart för barn & ungdom
2020-04-22 00:14

Vinslövs IF fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer/restriktioner gällande Corona-viruset.

Skåneboll har, med ledning av Folkhälsomyndigheten,  beslutat starta seriespel för barn och ungdom den 1:a maj.

Detta är ju såklart positivt även om vi måste fortsätta följa de restriktioner som meddelas.
Det är upp till varje förening/lag/spelare att besluta om man vill spela eller inte.

Spelare (förälder) och ledare avgör om man anser det lämpligt att spela beroende på utvecklingen av Corona-viruset. Dessa beslut ska respekteras.

Vinslövs IF kommer genomföra matcher om inget av ovanstående motsäger detta.

Generella restriktioner gäller:

• OBS! Publik SKALL hålla sig utanför idrottsplatsen.
  • Alla spelare, ledare och föräldrar som har eventuella influensasymptom uppmanar vi att stanna hemma.
  • Alla som varit utomlands i riskområden uppmanas stanna hemma från VIF verksamhet under 14 dagar efter hemkomst.
  • Vi uppmanar alla att vara särskilt noga med hygienen och tvätta händer och handleder med tvål minst 20-30 sekunder och om möjligt avsluta med handsprit.
  • Personliga vattenflaskor ska användas och inte delas mellan spelare.
  • Dusch och ombyte görs hemma.
  • Föräldrar till aktiva ungdomar beslutar om barnet kan medverka eller ej.
  • Förbud mot sammankomster med fler än 50 deltagare.
//Styrelsen

P 09, 14/08 09:54