Fixardag Söndag 18/4 9:00-13:00
2021-04-07 07:40
Nu är snart våren här och vi hoppas att fotbollssäsongen kan komma igång. Det är dags att se till att allt är i ordning på IP inför tränings och seriestart. Den 18/4 9:00-13:00 önskar vi hjälp av minst 2 föräldrar från varje lag. (De äldre ungdomarna är också välkomna, 13+).
Föreningen bjuder på fika.
Tänk på att hålla avstånd under aktiviteten.
Ni som vill räfsa och/eller sopa får gärna ta med egna redskap (märk med namn så att de inte förväxlas eller kommer bort).

Tränare/lagföräldrar:
Se gärna till att ni förtydligar vikten av detta till era lag och koordinera gärna så att ni vet vilka som kommer till IP den 18/4.

Exempel på saker som behöver göras (kommer att finnas en lista på plats):
Målen nätade och på plats
Nät upphängda bakom målen
Kioskerna är städade och grillhörnan iordningställd
Allmän städning utomhus

VIF Föreningsshop
2021-03-27 14:18

Då släpper vi vår föreningsshop som är framtagen tillsammans med Magnusson och Craft.

Man går via länken "VIF Föreningshop" i menyn till vänster för att komma till den, man beställer det man vill handla där och betalar direkt med Klarna. Får återkoppling från Magnusson när man kan hämta det.

Vill man prova innan man beställer så åker man ner till Magnusson på Hedbergshuset innan 17:00 på vardagen för provning.

Vi kommer ha en utprovning på IP i maj när vi har fotografering v.18, Magnusson kommer vara på plats i klubbstugan då.

Tider för v.18 kommer när det närmar sig.

Gödningsdag 27 mars 10-12
2021-03-22 10:21

Nu på lördag så kör vi vår årliga Gödningsdag nere på Godsmagasinet vid järnvägen mellan 10:00-12:00.

Vi grillar korv på plats också för dem som är sugna på detta.

Varm Välkomna!!

SportAdmin Kansliservice
2021-03-22 10:20
I år kommer vi att prova en ny del av vårt administrativa system för bl.a. medlemshantering och fakturering då vi kopplar på "Kansliservice" från leverantören SportAdmin. Detta innebär att vi kan erbjuda nya digitala betalningsmetoder som förhoppningsvis ger dig som medlem en smidigare upplevelse vid betalning samt att det lättar den administrativa bördan för oss.

Användningen av detta system innebär dock att det för samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift, MEN för att utvärdera systemet och se att det verkligen ger oss ett mervärde har vi som förening bestämt oss för att INTE lägga denna avgift på våra medlemmar under detta år utan i förhandling med SportAdmin har vi hittat en lösning som vi tycker passar oss i denna fas. Alltså ingen administrativ avgift för er som medlemmar under 2021 och sedan får en utvärdering göras för framtiden.

Vi hoppas dessutom att vi kan hitta något ytterligare användningsområde i denna tjänst som kan hjälpa oss som förening att bli effektivare och bättre framöver.

Medlemsavgifter kommer att faktureras från den 1/4 till samtliga som då är registrerade som aktiva i något av våra lag!

/Styrelsen
Anmälan öppen för 2021 Fritidscenter cup 7-8 Augusti
2021-03-17 11:51

Anmälan öppen för årets cup som går av staplen den 7-8/8, hittar till cupsidan via "Fritidscenter cup" längst upp på denna sida.

Varmt Välkomna med er anmälan!

Byte armaturer B-planen
2021-03-09 09:56

Vi håller på att byta armaturer på B-planen till LED armaturer och vill tacka följande som hjälpt till och stöttat med både ekonomiskt, material och arbetskraft.

Stiftelsen Sparbanken Göinge Vinslöv

ELTEAM