Damlaget får chansen i Division 2
2021-01-27 18:00
Efter att under hösten först ha missat seriesegern i Div3NÖ med minsta möjliga marginal och därefter även kvalet till division 2 med om möjligt än mindre marginal har vårt damlag i dagarna fått möjlighet att trots allt spela Division 2 fotboll kommande säsong. Ingelstads IK har dragit sig ur Division 2 Sydöstra Götaland och då vi var högst rankade i regionen fick vi erbjudande om att ta den vakanta platsen.

Ledare, spelare och styrelse har tillsammans fattat beslutet att acceptera platsen och vi ser det som en väldigt spännande utmaning för vårt unga lag.

Vi ser fram emot en säsong där vi får mäta krafterna med lag både från närområdet (Broby IF, IFK Osby, Näsums IF och Åhus IF) från Blekinge (BK Union, IFK Karlshamn, Karlskrona FF, Lörby IF och Ronneby BK) samt från södra Småland (Växjö BK och Älmhults IF).

Vi håller naturligtvis tummarna för att vi i samhället skall få bukt med Corona viruset under året och att vi först och främst kan spela matcher men att vi också kan hälsa publik åter till Sparbanksarenan under året.
2020-12-23 15:11
Vi vill Tacka alla medlemmar och personer i vår organisation för arbete och insatser under det gångna året! Bra kämpat alla spelare! Det är tillsammans vi gör vår förening till vad den är! Ett nytt spännande år väntar 2021!
God Jul & Gott nytt År!
Särskild anpassning för Skåne – Covid 19
2020-12-21 16:49

All träning inomhus ställs in under december och januari, gäller från och med nu i alla åldrar.

Nedan hittar ni restriktioner från skåneboll med hänsyn från Region Skånes särskild anpassning för Skåne.

Spelare som är 16 år eller äldre(2004 och tidigare) får högst vara åtta personer i gruppen vid träning. Det innebär att om träningsgruppen är större (troligtvis), måste den delas in i mindre grupper med högst åtta personer i varje, som sedan måste bibehållas vid vidare träningstillfällen. Detta gäller oavsett om träningen sker inom- eller utomhus.
Det är fortsatt inte tillåtet att spela några matcher.

Spelare yngre än 16 år(2005 och senare) får inte delta i tävlingar och matcher (inkl träningsmatcher) där de möter andra lag eller andra träningsgrupper i egna föreningen eller från andra föreningar.

I övrigt gäller sedan tidigare riktlinjer och rekommendationer, vilka publicerades fredagen den 11 december och som finns i sin helhet i nedan dokument.

Årsmötet 2020
2020-11-30 22:23

Medlemsavgift:

Vid årsmötet beslutades att medlemsavgiften hålls oförändrad.

Fotboll ska vara tillgänglig för alla!

Styrelsen:

Följande personer valdes till styrelsen:

Ordförande: Richard Klang

Ledamot: Jim Severinsson

Ledamot: Tove Jensen

Suppleant: Lillemor Möller, Välkommen!

Tidigare valda (sitter kvar):

Ledamot: Jessica Tronäss

Ledamot: Hans Franzén

Ledamot: Anders Olsson

Ledamot: Paul Ekström

Försäljningsaktivitet:

Vid årsmötet beslutades att försäljningsaktiviteten blir valbar. Man väljer EN av följande varor: Gröna kortet, Gödning, Lotter (lottyp kommer beslutas senare) eller Ravelli artiklar.

Styrelsens ansvarsområden  och kontaktuppgifter finns här:

Förlängda skärpta restriktioner för fotbollen i Skåne
2020-11-17 21:46
Idag förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden som infördes i Skåne län den 27 oktober. De skärpta råden som gäller bland annat idrotten, innebär att föreningar i Region Skåne fortsättningsvis ska avstå från att genomföra matcher och träningar.
Undantag gäller för lag i Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Superettan samt Ettan Södra, elever på idrottsgymnasium under skoltid samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.
Förlängningen gäller fram till och med den 13 december.
Årsmöte 23/11
2020-11-08 12:50

Måndagen den 23/11 kl 18:00 kommer Vinslövs IF ha årsmöte i klubbstugan på Sparbanksarenan.

Medlemsavgiften för 2021 bestäms på mötet mm.
Föreningen bjuder på mat och kaffe.
Välkomna!
//Styrelsen