Prylmarknaden och Godsmagasinet öppnar 28/8!!
2021-08-24 19:53

Nu på lördag så öppnar vi upp Prylmarknaden och Godsmagasinet igen klockan 10:00 och har håller öppet till 13:00.

Men tänk på att fortfarande hålla avstånd och vi kan bara ha ett visst antal personer inne samtidigt i våra lokaler, respekterar detta och följ instruktionerna på plats.

Varmt Välkomna!!

Inför Fritidscenter cup i helgen!
2021-08-05 15:44

Dagens (torsdagens) förberedelser blir inte av ikväll, Ronny o Pernilla ligger långt fram med de förberedelserna. (Info har gått till lagföräldrana)

För att vi ska kunna hålla gällande restriktioner gäller endast en medföljande person per spelare.
Detta gäller ej kioskpersonal mm.

Första avspark på lördag är kl 08:30.

Varmt Välkomna!!

Vinslövs Fritidcenter cup blir av!!!
2021-07-07 22:10

Kan meddela att vår egen cup den 7-8 augusti kommer bli av efter vi har varit i kontakt med skåneboll idag.

Lag föräldrana kommer få ett kioskschema gällande bemaning inom kort.

Anmälda lag i skrivande stund är 75st.

Mer info kommer inom kort!!

Angående publik på matcherna och Covid
2021-06-10 14:51

Den gångna helgen var det äntligen dags för seriepremiärer för seniorer efter en lång väntan.

Men trots att vi nu får spela fotboll igen så är pandemin långt ifrån över.
Det är fortfarande väldigt viktigt att vi följer alla restriktioner, riktlinjer och råd. Om vi inte tar detta på allvar så är vi rädda för att det kan bli ett bakslag och myndigheterna kanske återigen inför hårdare restriktioner som kan innebära att vi får pausa med matcherna igen.

MAX ANTAL ÅSKADARE ÄR 100 PERSONER FÖR VÅR ARENA

Vi ber våra åskådare respektera maxantalet och HÅLL AVSTÅND på området så att verksamheten kan fortsätta.

Nya produkter i Föreningsshopen!!!
2021-05-12 20:36

Då har Magnusson fått in lite nya produkter i shopen, efterfrågan av vita kompressionshorts finns nu (finns i svart också)

Ryggsäck också tillagd.

Ni hittar dessa produkterna via länken i menyn till vänster "Föreningsshopen"

Försäljningsaktivitet 2021
2021-04-15 13:25

Igår var sista datum för att göra att aktivt val av försäljningsaktivitet 2021. Vi kan konstatera att knappt hälften har gjort sitt val och vill därför ge er ytterligare några dagar till detta. Gör ert val på nedanstående länk (mer info finns där) senast den 18/4, därefter tilldelas Gröna Kort till samtliga som ej gjort ett val.

Gör ditt val här!

• Gröna Kort och Gödningskuponger kommer att delas ut via lagföräldrar/tränare inom kort.
  • Länk till Ravelli får ni direkt vid val av aktivitet.
  • Sverigelotter beställs den 19/4 och lämnas ut så fort de levererats.

P 09, 19/09 17:21
P 09, 17/09 22:41