VINSLÖVS FRITIDS CENTER CUP 13-14 AUGUSTI

Vinslövs Fritidscenter Cup i helgen
2022-08-11 20:56

Nu till helgen är det dags för vår populära cup.
Vi har med råge slagit rekord med  110 anmälda lag.
Jätteroligt!

vi vill tacka alla som hjälpte till med förberedelserna nu ikväll och ni som kommer och hjälper till i helgen.

Vi uppmanar alla Vinslövsbor att, om möjligt, lämna bilen hemma. Kommer bli fullt på parkeringarna!

Grönt är skönt!

Resa till Österrike juli 2022
2022-08-04 07:33

Fler bilder (+3) >>

I början juli åkte vi på träningsläger med både Pojkar 15 och vårt J-lag.

Tillsammans med lite annat löst folk (läs föräldrar och syskon) så åkte vi med Kagans buss ner till den lilla staden Altenmarkt i Österrike.

Totalt var vi 34 spelare och 7 ledare samt ett 20-tal föräldrar/syskon som hade några fantastiska dagar med fotbollsträningar och andra aktiviteteter.

Tack alla som deltog och bidrog till resan!!

Ett särskilt tack till Magnusson New Wave Profile

som klädde hela gruppen med snygga profilkläder!

Ronny Savnäs
2022-07-29 11:26

Det är med stor sorg jag skriver att vår vaktmästare Ronny efter en tids sjukdom har gått bort.

Ronny har under många års tid arbetat för vår förening och lagt ner hela sin själ för att idrottsplatsen skulle vara välskött och vara den bästa, vilket vi alltid fått mycket beröm för från besökare. Han ställde upp i vått och torrt, när som helst på dygnet, såväl om det gällde idrottsplatsen, vår loppmarknad eller vad som helst annat.

Han lämnar ett stort tomrum och saknad.

Vila i frid, Ronny.

/Hasse Franzén

Spelschemat publicerat Fritidscenter cup!!
2022-07-23 11:41

Nu är spelschemat publicerat.

Till årets cup är 110 lag anmälda till spel.

Ni hittar spelschemat via fliken "Fritidcenter cup" i menyn.

Prylmarknaden och Godsmagasinet.
2022-07-10 17:17

Det kommer ej vara någon loppis på idrottsplatsen i år, vi fokuserar på Prylmarknaden och Godsmagasinet.

De har semesterstängt på lördagar nu under sommaren men har öppet som vanligt helgfria måndagar kl 15:00-18:00.

Det går bra att lämna in saker vid desa tider också.

Välkomna ner och fynda antikviteter mm och stötta föreningen.

Så vår stora aktivitet på idrottplatsen som vi behöver hjälp till är Fritidscenter cup den 13-14 augusti.

VINST FÖR F-08 I ÅHUS BEACHFOTBOLL!!!
2022-07-04 21:02

Våra F-08 tog hem segern i årets Åhus Beachfotboll efter 2 dagars spel med en rafflande A-final mot Bäckby United FC med 3-2.

De kom i underläge med 0-1 tidigt men kämpade o krigade på och halvvägs in i matchen så kommer kvitteringen, de slår inte av på tempot o 2:an och 3:an kommer rätt snabbt. Bäckeby reducerar men Vinslöv håller undan och tar hem segern.

Tjejerna fick hjälp av 2st från F-10 laget.

Grymt bra jobbat av alla tjejerna.

F 08, 10/08 13:15
F-09, 09/08 20:58