Val försäljningsaktivitet
2020-05-05 18:53

Ni som ej valt försäljningsaktivitet har till imorgon kväll på er, ni som ej valt då kommer tilldelas gröna kort.

/Styrelsen

Publikförbud vid matcher och träning
2020-04-22 22:13
Äntligen är seriestart på gång för våra barn och ungdomar!
Med anledning av detta vill vi påminna och förtydliga restriktioner gällande publik vid framförallt kommande matcher, men även träning.

Vi uppmanar all publik att hålla sig utanför idrottsplatsen vid matcher och träning!

Vi har många lag som spelar och tränar på idrottsplatsen samtidigt. Om publik följer varje lag kommer vi snabbt passera 50 personer utöver spelare och ledare.
I praktiken är det omöjligt att kontrollera antalet och därav denna uppmaning.

Ingen kommer agera "polis" på idrottsplatsen utan vi utgår från att ALLA respekterar detta och strävar efter att Corona situationen passerar så lindrigt som möjligt.
VIF ståndpunkt avseende seriestart för barn & ungdom
2020-04-22 00:14

Vinslövs IF fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer/restriktioner gällande Corona-viruset.

Skåneboll har, med ledning av Folkhälsomyndigheten,  beslutat starta seriespel för barn och ungdom den 1:a maj.

Detta är ju såklart positivt även om vi måste fortsätta följa de restriktioner som meddelas.
Det är upp till varje förening/lag/spelare att besluta om man vill spela eller inte.

Spelare (förälder) och ledare avgör om man anser det lämpligt att spela beroende på utvecklingen av Corona-viruset. Dessa beslut ska respekteras.

Vinslövs IF kommer genomföra matcher om inget av ovanstående motsäger detta.

Generella restriktioner gäller:

• OBS! Publik SKALL hålla sig utanför idrottsplatsen.
  • Alla spelare, ledare och föräldrar som har eventuella influensasymptom uppmanar vi att stanna hemma.
  • Alla som varit utomlands i riskområden uppmanas stanna hemma från VIF verksamhet under 14 dagar efter hemkomst.
  • Vi uppmanar alla att vara särskilt noga med hygienen och tvätta händer och handleder med tvål minst 20-30 sekunder och om möjligt avsluta med handsprit.
  • Personliga vattenflaskor ska användas och inte delas mellan spelare.
  • Dusch och ombyte görs hemma.
  • Föräldrar till aktiva ungdomar beslutar om barnet kan medverka eller ej.
  • Förbud mot sammankomster med fler än 50 deltagare.
//Styrelsen

Nya direktiv med anledning av Corona
2020-04-20 09:28
Nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och Skånes FF:

SENIOR:
Samtliga matcher (tävling OCH träningsmatcher) ställs in med omedelbar verkan.
Seriestart tidigast 15 juni (besked kommer senast 1 juni).

JUNIOR (17-19år):
Samtliga matcher (tävling OCH träningsmatcher) ställs in med omedelbar verkan.
Seriespel startar med höstserier i augusti.

BARN OCH UNGDOM (födda 02 eller senare):
Seriespel startar 1 maj och följer spelschemat i FOGIS.
(motståndare kontaktas för varje match och överenskommelse görs om matchen ska genomföras eller ej)
Vid matcher gäller restriktioner enligt tidigare utskick:
  • Personliga vattenflaskor ska användas och inte delas mellan spelare.
  • Dusch och ombyte görs hemma.
  • Föräldrar till aktiva ungdomar beslutar om barnet kan medverka eller ej.
  • Förbud mot sammankomster med fler än 50 deltagare.
    (gäller EJ aktiva vid träningstillfällen, dvs flera lag kan träna samtidigt)
  • OBS! Föräldrar (publik) uppmanas hålla sig utanför idrottsplatsen.

//Styrelsen
Gamla matchställ till träning
2020-04-14 19:59
Vi har rensat i förråden och har gamla matchkläder mm som kan användas till träningskläder.
Tröjor är där i mycket blandade storlekar men mest i lite större.
Shorts finns både vita o gröna i storlekar från 146 o uppåt.

Nu på torsdag från kl 17-19:30 kommer Tove vara på plats i klubbstugan, spelare i Vinslöv IF är välkomna ner o titta om där är något som passar.

Tack!
2020-04-05 20:01
Styrelsen vill rikta ett stort TACK till alla er som ställde upp på dagens fixardag på IP. Med sådan god uppslutning blev det ett riktigt kliv framåt för idrottsplatsen samtidigt som föreningskänslan fick sig en push framåt. För oss är det ett privelegium att vara med att driva Vinslövs IF framåt när vi ser vad vi kan göra tillsammans.

Nu hoppas vi att vår värld så snart som möjligt skall bli en trygg och säker plats för oss alla igen och tills dess kämpar vi på tillsammans på bästa sätt!

/Styrelsen
P/F14, 15/05 18:06