Vinslövs Fritidcenter cup blir av!!!
2021-07-07 22:10

Kan meddela att vår egen cup den 7-8 augusti kommer bli av efter vi har varit i kontakt med skåneboll idag.

Lag föräldrana kommer få ett kioskschema gällande bemaning inom kort.

Anmälda lag i skrivande stund är 75st.

Mer info kommer inom kort!!

Angående publik på matcherna och Covid
2021-06-10 14:51

Den gångna helgen var det äntligen dags för seriepremiärer för seniorer efter en lång väntan.

Men trots att vi nu får spela fotboll igen så är pandemin långt ifrån över.
Det är fortfarande väldigt viktigt att vi följer alla restriktioner, riktlinjer och råd. Om vi inte tar detta på allvar så är vi rädda för att det kan bli ett bakslag och myndigheterna kanske återigen inför hårdare restriktioner som kan innebära att vi får pausa med matcherna igen.

MAX ANTAL ÅSKADARE ÄR 100 PERSONER FÖR VÅR ARENA

Vi ber våra åskådare respektera maxantalet och HÅLL AVSTÅND på området så att verksamheten kan fortsätta.

Nya produkter i Föreningsshopen!!!
2021-05-12 20:36

Då har Magnusson fått in lite nya produkter i shopen, efterfrågan av vita kompressionshorts finns nu (finns i svart också)

Ryggsäck också tillagd.

Ni hittar dessa produkterna via länken i menyn till vänster "Föreningsshopen"

Försäljningsaktivitet 2021
2021-04-15 13:25

Igår var sista datum för att göra att aktivt val av försäljningsaktivitet 2021. Vi kan konstatera att knappt hälften har gjort sitt val och vill därför ge er ytterligare några dagar till detta. Gör ert val på nedanstående länk (mer info finns där) senast den 18/4, därefter tilldelas Gröna Kort till samtliga som ej gjort ett val.

Gör ditt val här!

• Gröna Kort och Gödningskuponger kommer att delas ut via lagföräldrar/tränare inom kort.
  • Länk till Ravelli får ni direkt vid val av aktivitet.
  • Sverigelotter beställs den 19/4 och lämnas ut så fort de levererats.

Fixardag Söndag 18/4 9:00-13:00
2021-04-07 07:40
Nu är snart våren här och vi hoppas att fotbollssäsongen kan komma igång. Det är dags att se till att allt är i ordning på IP inför tränings och seriestart. Den 18/4 9:00-13:00 önskar vi hjälp av minst 2 föräldrar från varje lag. (De äldre ungdomarna är också välkomna, 13+).
Föreningen bjuder på fika.
Tänk på att hålla avstånd under aktiviteten.
Ni som vill räfsa och/eller sopa får gärna ta med egna redskap (märk med namn så att de inte förväxlas eller kommer bort).

Tränare/lagföräldrar:
Se gärna till att ni förtydligar vikten av detta till era lag och koordinera gärna så att ni vet vilka som kommer till IP den 18/4.

Exempel på saker som behöver göras (kommer att finnas en lista på plats):
Målen nätade och på plats
Nät upphängda bakom målen
Kioskerna är städade och grillhörnan iordningställd
Allmän städning utomhus

VIF Föreningsshop
2021-03-27 14:18

Då släpper vi vår föreningsshop som är framtagen tillsammans med Magnusson och Craft.

Man går via länken "VIF Föreningshop" i menyn till vänster för att komma till den, man beställer det man vill handla där och betalar direkt med Klarna. Får återkoppling från Magnusson när man kan hämta det.

Vill man prova innan man beställer så åker man ner till Magnusson på Hedbergshuset innan 17:00 på vardagen för provning.

Vi kommer ha en utprovning på IP i maj när vi har fotografering v.18, Magnusson kommer vara på plats i klubbstugan då.

Tider för v.18 kommer när det närmar sig.

P 11, 25/07 16:30
F-09, 19/07 08:04