Klubbvecka på Sportringen V.14
2020-03-23 14:30

Under nästa vecka 30/3-5/4 har alla medlemmar i Vinslövs IF klubbvecka på Sportringen i Hässleholm och Härlöv i Kristianstad, då har vi 20% rabatt på hela sortimentet, gäller på ordinarie priser.

10% rabatt på kampanjpriser(gula lappar)

Gäller ej reavaror(röda lappar) presentkort,cykel, beställningsvaror och Profilkläder(klubbsortimentet).

Klubbprofilen finns på plats i butiken för utprovning om man behöver en sådan.

Säg bara till i kassan att ni är från Vinslövs IF.

Fixardag på IP 5/4 09.00-13.00
2020-03-16 10:36
Nu är snart våren och fotbollssäsongen i full gång och det är dags att se till att allt är i ordning på IP inför tränings och seriestart. Detta behöver vi hjälp med och ju fler vi är desto fortare går det. Önskvärt är att det är åtminstone 2 föräldrar från varje lag som hjälper till. (De äldre ungdomarna är också välkomna, 13+)

Tränare/lagföräldrar:
Se gärna till att ni förtydligar vikten av detta till era lag och koordinera gärna så att ni vet vilka som kommer till IP den 5/4 för att bidra till detta.

Exempel på saker som behöver göras (kommer att finnas en lista på plats):
Målen nätade och på plats
Nät upphängda bakom målen
Kioskerna är städade och grillhörnan iordningställd
Allmän städning utomhus

Information med anledning av Coronaviruset
2020-03-13 18:40
Vinslövs IF hänvisar i första hand till  Folkhälsomyndighetens rekommendationer för åtgärder mot spridning av Corona viruset:

Med omedelbar verkan upphör all verksamhet som bedrivs INOMHUS.
Detta gäller både träning och eventuella matcher för alla åldrar.

Träning och matcher som genomförs UTOMHUS fortsätter med följande restriktioner:
  • Alla spelare, ledare och föräldrar som har eventuella influensasymptom uppmanar vi att stanna hemma.
  • Alla som varit utomlands i riskområden uppmanas stanna hemma från VIF verksamhet under 14 dagar efter hemkomst.
  • Vi uppmanar alla att vara särskilt noga med hygienen och tvätta händer och handleder med tvål minst 20-30 sekunder och om möjligt avsluta med handsprit.
  • Personliga vattenflaskor ska användas och inte delas mellan spelare.
  • Dusch och ombyte görs hemma.
  • Föräldrar till aktiva ungdomar beslutar om barnet kan medverka eller ej.
  • Förbud mot sammankomster med fler än 500 deltagare.
  • Matcher bör spelas utan publik.

Utöver ovanstående hänvisar vi till Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer:

//Styrelsen

2:a och 3:e plats i Harlösacupen!
2020-01-19 00:30

Delar av damlaget spelade Harlösacupen idag med 2 lag och de hamnade på en 2:a och 3:e plats!!

Mycket bra jobbat!!!!!

2019-12-24 09:58

Spelare och Tränare nominerade i VIF Dam
2019-12-12 15:54