VINSLÖVS FRITIDSCENTER CUP 10-11 AUGUSTI!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Föräldramöte
2021-04-19 14:31

Hej!

För tillfället kan vi inte hålla något föräldramöte inomhus. Men vi tänkte ändå att ni som är intresserade skulle få möjlighet att träffa oss och ställa frågor, om det finns några. 

Efter träningen på torsdag 22/4 kl 18:30, informerar vi lite kort om läget. Hur säsongen kommer se ut, aktiviteter mm. 

 

Vi kommer att tillsvidare träna på 7-mannaplanen vid klubbstugan och tar därför mötet där på läktaren. 

 

Kort agenda:

- Presentation ledare

- Lagförälder

- Försäljningsaktivitet

- Kläder / sponsorer

- Matcher

- Tjejlag

- Övrigt

 

Mvh Erik, Emil och Lisa

 

 

Träningsstart!
2021-04-12 12:09

Hej! Nu kör vi igång! 

Vi startar säsongen för barn födda 2014 flickor och pojkar, på torsdag den 15/4 kl. 17:30.

Alla spelsugna är välkomna. Är du inte inskriven sedan tidigare, får du gärna ta kontakt med mig på förhand, annars ses vi på IP. 

 

Tänk på gällande restriktioner. vi vill ha så få personer som möjligt på idrottsplatsen. Några begränsningar för antalet spelare finns inte. 

 

Erik Svensson

 

Träning våren 2021
2021-03-30 23:18

Hej alla fotbollsspelare!

Jag misstänker att många är sugna på att börja träna igen. 

Vi väntar nu på att gräset ska bli grönt och bollarna pumpade. 

Planeringen av träningstider är snart klar, och preliminärt kommer vi att träna torsdagar klockan 17:30. VI byter tid för att Erik och Emil ska kunna fortsätta att träna gänget. Det är alltid klurigt att få ihop privatliv, arbete och träningstider. Det är sårbart för oss att bara vara två stycken, och vi kan därför vara tvugna att ställa in träningar med kort varsel pga tjästeresor eller liknande. Vi tar mer än gärna emot spontanansökningar från anhöriga att hjälpa till som ledare i klubben. En särskild puff till alla er som ändå följer med ner och tittar på träningen. Så länge barnen är små krävs ingen fotbollssbakgrund. 

Vi tror att vi kan börja med vårens träningar vecka 15 eller 16. exakt datum kommer inom kort.

 

Känner ni någon som gärna vill vara med i laget som inte tidigare tränat så får de gärna höra av sig till mig eller någon i styrelsen. Självklart går det också bra att dyka upp på nästa träning. 

 

Medlemsavgifter kommer snart skickas ut till er. Känner ni att intresset svalnat och barnet inte kommer spela i år så hör gärna av er för avregistrering. 

 

Som ni kan se på hemsidan finns nu en webshop i samarbete med Magnussons. Där kan vi beställa bl.a. träningskläder. Dessa kostar en slant, men har ni eller någon bekant möjlighet att via sitt företag sponsra laget kan vi gemensamt göra inköp till bättre pris. Hör då gärna av er till mig eller Elisabeth.

 

Mvh Erik Svensson

Hösten
2020-09-16 20:37
Då Jennifer inte längre har möjlighet att träna barnen i höst, tar Erik Svensson och Emil Mihlberg hand om träningarna tills vidare. Alla är välkomna på tisdagar kl 18. Vi kör på tills början av Oktober eller när mörkret och kylan stoppar oss. Ingen medlemsavgift kommer krävas för 2020. 
Inför hösten!
2020-08-13 21:37

Hej! 

Hoppas alla barn och såklart föräldrar har haft en skön sommar och att ni har kunnat bada, äta glass och kanske till och med spelat lite fotboll. Jag hoppas såklart många av er vill fortsätta med fotbollen nu i höst och hittar ni någon ny kompis som vill komma och testa så får ni gärna ta med er honom/henne. 


Dessvärre kommer det att bli lite förändringar under hösten. Martin som ni säkert sett förra säsongen kommer inte kunna hjälpa till längre. Emma som också hjälpte till har kommit in på Högskolan och jag (Jennifer) har fått nytt jobb vilket innebär att jag kommer arbeta kvällar. Detta kommer såklart påverka fotbollen i den utsträckningen att jag inte kommer kunna ha hand om alla träningar. Så om vi ska ha kvar p/f födda 2014 måste jag ha lite hjälp av någon/några föräldrar som kan hjälpa till på träningar och ha hand om träningarna jag inte kan närvara på. Är någon intresserad av det så får ni gärna kontakta mig så vi kan försöka hitta en lösning på de dagar jag behöver hjälp. Såklart vill jag, klubben och säkert barnen att laget ska fortsätta.  


Jag kommer fortfarande ha kontakten med klubben om saker som händer, anmälan, medlemsavgifter osv. Det är alltså träningarna jag behöver hjälp med 😊 


Jag hoppas detta går att lösa så fotbollen kan komma igång så snabbt som möjligt. 


Mvh 

Jennifer Pålsson 

Tränare p/f 2014

 
Leverantör profilkläder
GULDSPONSOR
 
SILVERSPONSOR
 
BRONSSPONSOR
 
KOPPARSPONSOR
JÄRNSPONSOR
Ullis Café
 
VIF Partner
S C Däck Bilservice
Vinslövs IF Guldfemma