SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Matchen mot Tollarp
2022-08-28 18:34

Hej

Tyckte killarna gjorde en bra match idag. Kämpade på bra och var positiva 

Det vi faller på nu är orken och tyvärr har vi oddsen mot oss. Jag vill ju ha många avbytare men ibland blir några sjuka och lånade spelare har matcher själva så det blir aldrig som jag vill. Och då blir det att man får spela på positioner som man kanske inte vill men jag tycker killarna gör det bra ändå . Och man blir trött när man inte kan byta . 
Vi har sagt att vi gör så gott vi kan och det tycker jag killarna gör . Vi jobbar vidare och kämpar tillsammans 
Vi behöver bättra på vårt passningsspel och hjälpa backarna bättre och fatta snabba beslut och vinna bollen fortare 

Idag vill jag ge extra plus plus till vår duktiga målvakt Julius. Matchen lirare helt klart , vilka räddningar 👍💪

Men tycker alla ska vara stolta över sin insats idag 

Vinna är inte det viktigaste utan det viktigaste är att vi spelar som ett lag och att alla är delaktiga 

Bra jobbat killar och tack till Kalle för hjälpen ( fick även göra ett mål idag 💪) 

 

Ses på tisdag 

Mvh Viveca 

 

Matchen mot Kristianstad FC
2022-06-12 20:17

Spelat sista seriematchen idag mot Kristianstad FC

Det är bara att konstatera att inget fungerar just nu utan vi får ta nya tag till hösten efter sommarlov och återhämtning. 
Om jag får säga något om matchen så vill jag ge extra stjärna till Alvin . Tycker han bara bli bättre och bättre , så roligt att se utvecklingen. Och får även berömma Filip som gjorde hattrick idag och att han alltid har viljan att komma fram och göra mål . 
Ni alla kan spela fotboll och gjort många fina matcher, vi ska bara hitta det igen . Ni är duktiga ni måste bara börja tro på er själva igen. 
Vi tränar juni ut och avslutar med cup i Marieholm och vi ska bara gå in för att ha roligt innan vi tar sommaruppehåll 

Laget kommer när det börjar närma sig 

 

Vi ses på tisdag 

Mvh Viveca 

Matchen mot Bromölla
2022-06-06 16:34

Killarna förväntar sig att jag alltid kommer till matcher lika mycket som jag förväntar mig att killarna kommer förbereda till matcher . 
Omotiverade trötta och otaggade 

Då blir matcher därefter. Jag förväntar mig inte att vi vinner men jag förväntar mig att killarna ska gå in och göra så gott dem kan tills domaren blåser av matchen. Det går inte att några gör allt och andra tittar på. Fotboll är en lagsport och då måste alla göra sitt jobb 

Idag fanns inget spel och dem som gjorde något hade inte resten med och då är det svårt att spela fotboll. Det som gör mig mest frustrerad och arg är att killarna kan spela fotboll och har gjort många bra matcher tidigare och så fort man får mål mot sig så slutar man försöka istället för att kavla upp ärmarna och fortsätta kämpa. En match är aldrig slut förrän domaren blåst av .

Att komma till matcher omotiverade trötta

och otaggade är för mig helt uteslutet, då kan man stanna hemma istället 😡

Matchen mot Bromölla blev katastrof och jag vill inte spela fler såna matcher. Jag vill se killarna motiverade positiva taggade till varje match


Vi har en match kvar och den förväntar jag mig att vi spelar som ett lag med rätt attityd och att ALLA gör sitt bästa 

Ska vi vinna eller förlora ska vi göra det efter att alla gett 110%. Då har man gjort vad man kan . 

Mvh Viveca 

 

Matchen mot Hörby IF
2022-05-27 14:46

Inte heller denna match fick vi till det . Vi saknar vårt passningsspel och man försöker ofta själv istället för att spela som ett lag . Massa dribblingar som inte leder till något och passningar som inte kommer dit dem ska . Det är klart det blir frustration när inget stämmer och då blir det ofta negativ istället för att lyfta varandra och det påverkar ju spelet. 
Vi har fått många nya , vilket är jätteroligt och det ska vi ta vara på 👍. Vi behöver mer träning ihop så dem nya kommer in i det och utvecklas framåt samtidigt som dem som spelat länge också får utmaningar . Det är ett långsiktigt arbete och det måste ta sin tid . Man kan inte förvänta sig att allt ska stämma direkt. 
Som Zlatan säger " det finns inga genvägar utan man måste jobba hårt för att få det man vill"

Jag kommer lägga om träningar och matcher på ett sätt så att alla ska få chans att utvecklas. Vi ska hjälpas åt.
Vi ska jobba långsiktigt och hitta ett sätt som gör att vårt lag utvecklas och att alla ska vara trygga med det . Och det händer inte över en natt. Men killarna har god träningsnärvaro och tycker det är roligt med fotboll så det kan bara bli bättre 💪💪

Vi har två matcher kvar och dem ska vi försöka spela så gott vi kan sen avslutar vi med en cup i Marieholm 2/7 och tar sen lite sommar ledigt och laddar batterierna för en förhoppningsvis spännande höst 

 

Trevlig helg 

Mvh Viveca 

Matchen mot Hässleholms IF
2022-05-21 15:30

Det är lite som lotteri när vi spelar match 🙃 Antingen blir det vinstlott el nitlott beroende vilken form killarna är i . Antingen spelar vi bra el dåligt , ingen mellanläge. Även fast jag tyckte vi hade lite fina bollar imellanåt idag så var vi nog alla överens om att vi inte spelade bra idag . Framförallt spelade vi inte som ett lag . Vi var inte först på bollarna och vi gick inte upp i närkamperna utan motståndarna fick rulla mycket boll. Leon och Milton fick slita på kanten med tre motståndare medan mitten stod stilla mycket och väntade istället för att förflytta sig ut och ta markeringar. Och då blir många motståndare fria . Vi måste alla förflytta oss i sidled el upp ner där motståndarna är . En spelare kan inte ta tre motståndare. Det måste vi bli bättre på . Vi måste vara mer på hugget och ta snabbare beslut. Och vi måste samarbeta och prata mer med varandra och även lyssna på varandra . Det fungerade inte riktigt idag. Jag vill ge Milton och Loke extra beröm idag När Milton kom in drog han upp farten mycket på kanten och kom till inlägg och kämpade med tre motståndare hela tiden . Och Loke var själv ibland nere på backen och ordnade upp när ni andra inte jobbade hem. Vi kan inte ha några som jobbar stenhårt och några som inte tar sitt jobb. Vi måste ALLTID spela som ett lag . Och vi måste komma tillbaka till vårt passningsspel utan massa dribblingar 
Men det fanns ljusglimtar idag också och misstagen tar vi med oss . Det är bara att träna vidare . 

Ses på tisdag 

Ny match redan på torsdag mot Hörby 

Mvh Viveca 

Spelade matcher
Lör 17/6 12:00
3 - 7  
Lör 3/6 11:00
0 - 8  
Lör 27/5 11:00
2 - 5  
Sön 14/5 17:00
11 - 1  
Sön 7/5 13:00
3 - 1  
Sön 30/4 13:00
2 - 2  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vinslövs IF, 15/05 16:58 
Vinslövs IF, 03/05 15:15 
Vinslövs IF, 25/04 06:35 
Vinslövs IF, 17/04 16:53 
Vinslövs IF, 10/04 17:14 
Vinslövs IF, 05/04 13:08 
 
Leverantör profilkläder
GULDSPONSOR
 
SILVERSPONSOR
 
BRONSSPONSOR
 
KOPPARSPONSOR
JÄRNSPONSOR
Ullis Café
 
VIF Partner
S C Däck Bilservice
Vinslövs IF Guldfemma